Yogastijlen

aanbod agnetha

Zenway Yoga

Hatha Yoga

Is een rustige vorm van yoga en is een oorspronkelijke yoga zoals het vanuit India is ontstaan. De houdingen worden rustig opgebouwd en soms wat langer aangehouden zodat er tijd is om goed te
voelen en je lichamelijke bewustzijn te creëren.

Veel mensen hebben geen goede lichamelijke controle (lichaamsbewustzijn) dit kan verschillend redenen hebben. In yoga wordt je uitgenodigd om hier eens bewust van te zijn en te voelen wat er gebeurd. Dat kan simpel zijn als; voel je voeten op de grond, je zitbotjes op de mat, of juist de aanspanning in een bepaald gebied.

Door ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness wordt je op de mat bewuster van je lijf, je adem en bewegingen zodat jeals je van de mat af stapt dit ook makkelijker zult integreren in het dagelijks leven.

Soft Restore Yoga

Tijdens deze yogales wordt er extra aandacht gegeven aan ontspanning, meditatie, rust, adem en herstel. Door zachte houdingen, geleide meditaties en ademhalingsoefeningen is het doel jou te leren meer te kunnen ontspannen en meer rust te brengen in lichaam en geest.

aanbod marielle

Kinderyoga

Kleine Zenn (7 tot 12 jaar)

 Spelenderwijs bewegen, houdingen, speels, bewegen op muziek, stil zijn, tekenen, lachen, luisteren naar een verhaal, samenwerken en alleen zijn, lekker ontspannen onder een dekentje.

Tiener Zenn (12 tot 18 jaar)

Door oefeningen met je lijf en ademhaling te doen leer je hoe je kan ontspannen of juist jezelf wat meer energie te geven.

Samen Zenn (ouder en kind, vanaf 3 jaar)

Samen met je kind, verbinden, samen spelen op een actieve en leuke manier, lachen en plezier.

Wil je kennis maken?