Yogastijlen

aanbod agnetha

Zenway Yoga

Hatha Yoga

Is een rustige vorm van yoga en is een oorspronkelijke yoga zoals het vanuit India is ontstaan. De houdingen worden rustig opgebouwd en soms wat langer aangehouden zodat er tijd is om goed te
voelen en je lichamelijke bewustzijn te creëren.

Veel mensen hebben geen goede lichamelijke controle (lichaamsbewustzijn) dit kan verschillend redenen hebben. In yoga wordt je uitgenodigd om hier eens bewust van te zijn en te voelen wat er gebeurd. Dat kan simpel zijn als; voel je voeten op de grond, je zitbotjes op de mat, of juist de aanspanning in een bepaald gebied.

Door ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness wordt je op de mat bewuster van je lijf, je adem en bewegingen zodat jeals je van de mat af stapt dit ook makkelijker zult integreren in het dagelijks leven.

Soft Restore Yoga

Dit zal inhoudelijk hetzelfde zijn als Hatha Yoga maar deze les heeft geen vaste dag en tijd..dus de ene week op een donderdagochtend en dan eens op een maandagavond. Je kan het zien als een extra les mogelijkheid voor als je meer dan 1 x per week wil komen of als je eens een keer niet kan op je vaste avond of ochtend je les kan inhalen.

aanbod marielle

Kinderyoga

Kleine Zenn (7 tot 12 jaar)

 Spelenderwijs bewegen, houdingen, speels, bewegen op muziek, stil zijn, tekenen, lachen, luisteren naar een verhaal, samenwerken en alleen zijn, lekker ontspannen onder een dekentje.

Tiener Zenn (12 tot 18 jaar)

Door oefeningen met je lijf en ademhaling te doen leer je hoe je kan ontspannen of juist jezelf wat meer energie te geven.

Samen Zenn (ouder en kind, vanaf 3 jaar)

Samen met je kind, verbinden, samen spelen op een actieve en leuke manier, lachen en plezier.

Wil je kennis maken?